Om företaget

Parny AB är ett litet flexibelt företag som levererar helhetslösningar gällande webb, foto och utbildning. Parny AB drivs av Pär "Pelle" Nyberg och håller till i Järvsö (tidigare i Sundsvall). Tillsammans med flera samarbetspartners kan större projekt av hög kvalitet levereras.

 

Webbdesign
Parny levererar skräddarsydda webblösningar med grafisk layout och implementering. Vi använder till största delen publiceringssystemet WordPress och bygger skräddarsydda mallar. Hör av dig så berättar vi mera.

 

Utbildning
Kurser i digital bildbehandling i Adobe Photoshop och layout med Adobe Indesign. Till största delen är det företagsutbildningar åt Lexicon i Sundsvall och utbildningar åt studenter på Mittuniversitetet i Sundsvall.

 

Foto
Parny erbjuder flera olika fototjänster: produkt-, miljö-, dokumentation, reklam-, reportage- och actionfoto. Även restaurering av gamla fotografier.

 

Upplev Järvsö
Pelles största intresse är forskajakpaddling och har paddlat i drygt 20 år. Fritidsintresset har på senare år gått mer och mer från att vara hobby till att numera vara ett arbete på somrarna under namnet Upplev Järvsö. Hos Upplev Järvsö kan man hyra kajaker, vara med på guidade turer på slätvattnet eller i forsen, simma med riverboards i forsarna eller klättra i hälsinglands berg. Upplev Järvsö utgår från Stenegård i Järvsö och där finns också en liten butik med kajaktillbehör. Mer info hittar du här www.upplevjarvso.se

 

Kontakt Pelle Nyberg - Foto: Pär Helander

Parny AB
Pär Nyberg
Kåsjö Hybovägen 21, 820 40 Järvsö
Besöksadress: Portlidret Stenegård, Järvsö
pelle@parny.se
Tel. 0702-555 816

 

Företaget är godkänt för F-skatt.